Over ons

Goede en betaalbare tekstschrijver nodig?

  • Plaats uw opdracht via ons contactformulier
  • Tekstschrijvers reageren binnen 24 uur
  • Ontvang gratis offertes en vergelijk
  • Kies de beste tekstschrijver
Gratis tekstschrijvers vergelijken

Over Slim Tekstschrijvers

Wij zijn hét startpunt voor het vergelijken en vinden van een goede en betaalbare tekstschrijver in uw regio. Gratis, binnen 2 minuten geregeld en altijd 100% onafhankelijk.

Achtergrond

Sinds 2012 zijn wij actief in het koppelen van vraag en aanbod in de zakelijke dienstverlening. Zo ook in de branche van tekstschrijvers. De reden dat wij dit gestart zijn is simpel. Wie slim is vergelijkt eerst, maar losse offertes aanvragen en vergelijken kost veel tijd. Het vergelijken van tekstschrijvers moest volgens ons makkelijk en snel kunnen. Via Slim Tekstschrijvers plaats u uw tekstopdracht en op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur meerdere offertes van gekwalificeerde tekstschrijvers. Vergelijk, kies en bespaar zo op uw kosten.

Samenwerking

De website Slimtekstschrijvers.nl is eigendom van Welikeleads.com (Kvk-nummer: 55366325). Sinds de start werken wij nauw samen met Offerti B.V. (Kvk-nummer: 50196049). Door deze succesvolle samenwerking heeft de aanvrager binnen 24 uur meerdere offertes om te vergelijken en kunnen we tekstbureaus voorzien van potentiële nieuwe klanten.

Wij wensen u alvast veel plezier met vergelijken of het uitbreiden van uw business.

Vriendelijke groet,
Team Slim Tekstschrijvers

Slim Tekstschrijvers is partner van Offerti. Wij werken samen met gekwalificeerde tekstschrijvers uit heel Nederland, die zijn aangesloten bij brancheorganisaties als:

Brancheorganisaties tekstschrijvers